Το Γράμμα Που Ακολουθεί Απευθύνεται Σε ΟΛΟΥΣ Τους Έλληνες Επενδυτές


Αγαπητοί Κύριοι / Αγαπητές Κυρίες:

Ονομάζομαι Βασίλης Δημητρόπουλος. Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με ειδίκευση στις Εφαρμογές Μαγνητικής Εγγραφής.

Έχω αναπτύξει ένα σχέδιο που αφορά Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας Από Μαγνητικές Ταινίες. Αυτό το ηλεκτροπαραγωγό σύστημα έχει επιπτώσεις άμεσα στη Παγκόσμια Βιομηχανία Οικιακών Συσκευών και τη Βιομηχανία Μεταφορών, με αποτέλεσμα τα φορητά και κινητά τροφοδοτικά για Οικιακές Συσκευές και Ηλεκτρικά Οχήματα. Είναι μια Εξ Ολοκλήρου Φιλική προς το Περιβάλλον ενεργειακή πηγή πολύ χαμηλού κόστους. Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΡΘΕΙ. Παρακαλώ σημειώστε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με μπαταρίες ιόντων λιθίου ή φορτιστές.

Οι λεπτομέρειες του σχεδίου μου είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση https://www.energynews.gr ακολουθώντας τους συνδέσμους αυτής της εισαγωγικής σελίδας (στα αγγλικά οι περισσότεροι σύνδεσμοι).

Χρειάζομαι δέκα (10) εκατομμύρια ευρώ (ή δολλάρια ΗΠΑ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να τοποθετήσω τις διαφημίσεις μου στα ελληνικά ΜΜΕ ΚΑΙ να φέρω την εφεύρεση στα ελληνικά ράφια των καταστημάτων, ΕΝΤΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ, εκτός εάν ένα Δικαστήριο διατάξει διαφορετικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ σας ενημερώνω ότι πρέπει να είμαστε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ με τις ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ μας, προκειμένου να ΜΗΝ προκαλέσουμε τους ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ της βιομηχανίας καυσίμων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ στο δρόμο, ΑΣΤΕΓΟΣ ή ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ.

Μετά το Παράδειγμα της Ελλάδος, η υπόλοιπη Δυτική Κοινότητα θα ακολουθήσει εμάς (τους Έλληνες).

ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ Τρομοκρατική Ενέργεια εναντίον σας, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ (ή η οικογένειά σας) ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ Αποζημιώσεις από την βιομηχανία καυσίμων (εκατομμύρια ευρώ ή δολλάρια ΗΠΑ).

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ... Ο ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.
Η Ρωσία, ο ΟΠΕΚ και ο Τραμπ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΟΥΝ αυτόν τον ιστότοπο ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ (πραξικόπημα, ή δικτατορικές μεθόδους).

Το 2016, οριακά πρόλαβα να ενημερώσω αυτόν τον ιστότοπο, προκειμένου να αποτρέψω ένα πραξικόπημα την 21η Απριλίου του 2017.
Έτσι, πρέπει να δράσουμε ΠΡΙΝ τις αμερικανικές Εκλογές τον Νοέμβριο και εάν είναι δυνατόν, ΠΡΙΝ τις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο. Η Ακροδεξιά καλπάζει γρήγορα και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη.

Τελειώνοντας, ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην ξεχνάτε την τρέχουσα Κλιματική Κρίση. Πρέπει να εξουδετερώσουμε τα αέρια του θερμοκηπίου, το συντομότερο δυνατόν.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Με Εκτίμηση,

Βασίλης Δημητρόπουλος
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε - Ανάπτυξη Προϊόντων
Κρέμου 104 - 106, Καλλιθέα, Αθήνα 176-76
Ιστός: https://www.energynews.gr
Τηλέφωνο: 69 80 59 46 01