ΑΣΤΙΚΟ  ΘΕΜΑ  (ΜΕ  ΠΟΙΝΙΚΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ)  ΠΟΥ  ΕΓΙΝΕ  ΠΟΙΝΙΚΟ  ΣΤΙΣ  ΜΕΡΕΣ  ΜΑΣ


Αγωγές Αποζημιώσεως εναντίον της ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ και όλων των εταιρειών παροχής και διανομής φυσικού αερίου της Χώρας


Το κείμενο που ακολουθεί έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και προορίζεται για κάθε νόμιμη χρήση από Διοικητικές Αρχές, που βρίσκονται είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ευχαριστώ.


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 7 Φεβρουαρίου 2005
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Νοεμβρίου 2022

Αξιότιμε Κύριε / Αξιότιμη Κυρία:

Εν συντομία, έχω αναπτύξει μία μέθοδο Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από μαγνητικές ταινίες. Είναι γνωστή η περίπτωσή μου στις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Δείτε ένα σύντομο και επίσημο βίντεο.

Την παραπάνω μέθοδο την συνέταξα γραπτώς για πρώτη φορά στις αρχές του 1994. Ενώ περίμενα να βρεθεί κάποιος να μεσολαβήσει, έτσι ώστε να λάβω μιάν αποζημίωση λόγω της επαναστατικότητας του παραπάνω σχεδίου, μερικοί από τους τότε μεσάζοντες (brokers) του φυσικού αερίου προχώρησαν σε ΠΑΡΑΝΟΜΗ χρηματοδότηση των ανταγωνιστικών μέσων αποθήκευσης δεδομένων, με σκοπό να μην είναι υλοποιήσιμο το σχέδιο ηλεκτροπαραγωγής μου.

Οι φυσικοί αυτουργοί έχουν ΗΔΗ κριθεί (και τιμωρηθεί) για τις παραπάνω παράνομες δραστηριότητες. Αλλά οι αντικαταστάτες τους σε ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, "φυσικό αέριο - ελληνική εταιρεία ενέργειας" (πρώην ΕΠΑ Αττικής), Ζενίθ (πρώην ΕΠΑ Θεσσαλίας & Θεσσαλονίκης) κ.λπ, κληρονόμησαν την αιτιώδη σχέση (Law of causation) ανάμεσα στις παρανομίες των προκατόχων τους ΚΑΙ τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, 11ης Μαρτίου στην Μαδρίτη το 2004, 7ης Ιουλίου στο Λονδίνο το 2005 και ούτω καθεξής.

Επομένως, οι παραπάνω αντικαταστάτες (και νυν στελέχη) της ΔΕΠΑ, ΔΕΣΦΑ, όλες οι εταιρείες παροχής & διανομής αερίου και οποιοιδήποτε άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς ΕΙΝΑΙ Ηθικοί Αυτουργοί στην διαμόρφωση του σημερινού "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" συμπεριλαμβανομένων των Σφαγών στον Καύκασο ή όπου αλλού υπάρχουν τέλη διελεύσεως (toll rates) αγωγών αερίου ή πετρελαίου. Δείτε τον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο, με αφορμή την επέκταση του (απηρχαιωμένου) ΝΑΤΟ προς Ανατολάς.

Έτσι, εκτός από αστικές ευθύνες (αγωγές αποζημιώσεων) υπάρχουν και ποινικές ευθύνες, οι οποίες όμως κάθε φορά επιρρίπτονταν αυτεπαγγέλτως από τους αρμόδιους Εισαγγελείς. Οι αστικές ευθύνες έμπαιναν στο συρτάρι, καλυπτόμενες από την έλλειψη νομοθετικού πλαισίου, το οποίο – εάν υπήρχε – θα εξανάγκαζε κάποιον κύριο από την βιομηχανία καυσίμων να μου πληρώσει αποζημίωση λόγω της επαναστατικότητας του ηλεκτροπαραγωγικού μου σχεδίου.

Υπόψιν ότι αποζημιώσεις δικαιούνται ΚΑΙ οι Οικογένειες των Θυμάτων του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" (βλέπε Καύκασο, Μόσχα, Μαδρίτη, Λονδίνο ή άλλα αντίποινα από τον πόλεμο στο Ιράκ & Αφγανιστάν, τον εμφύλιο στη Συρία κ.ο.κ), καθώς επίσης και οι Ουκρανοί Πρόσφυγες, στα πρότυπα του Ταμείου Αποζημιώσεων του υπουργείου δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών για τα Θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Ενήμεροι για την περίπτωσή μου είναι η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ο Άρειος Πάγος και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, από όπου μπορείτε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες. Ενδεχομένως, να μην σας πουν τίποτα λόγω του ότι απαιτείται Εντολή Εισαγγελέα για Πρόσβαση στα Στοιχεία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Ποινικό Μητρώο Τρίτων Προσώπων).

Αλλά εγώ έχω κουραστεί Ψυχικά από αυτόν τον ανορθόδοξο πόλεμο που υφίσταται από το 1994 μέχρι σήμερα ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ που μένει είναι να δηλώσω γραπτώς αυτήν την κούραση, οπότε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ να ζητήσω Αγωγή για Βαριά Ηθική Βλάβη και Ψυχικό Πόνο, Ζημία Επαγγελματικής Υπόληψης, Προσβολή Προσωπικότητας και ό,τι άλλο σχετικό υπάρχει.

Είναι ευκολότατο να αποδείξω ενώπιον οποιουδήποτε δικαστηρίου την ψυχική μου κόπωση. Νοσηλεύτηκα σε σχετικό νοσοκομείο (Δρομοκαΐτειο), ενώ ακολουθώ και θεραπευτική αγωγή ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ του ψυχωτικού συνδρόμου που μου δημιούργησε η παρατεταμένη αστική εκκρεμότητα των Αγωγών Αποζημιώσεως.

Σε τελευταία ανάλυση, ΔΕΝ είναι δικό μου σφάλμα που τα υπάρχοντα γεωπολιτικά συμφέροντα μπλοκάρουν την Προσφορά της Δουλειάς μου στο Κοινωνικό Σύνολο. Η ελευθερία της οικονομικής δραστηριότητας είναι κατοχυρωμένη σε όλα τα Συντάγματα των Δυτικών Χωρών (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας). Ο λόγος για τον οποίο καθυστερεί από το καλοκαίρι του 2004 η υποβολή αυτών των Αγωγών, είναι το γεγονός ότι θα έχω την οικονομική δυνατότητα να ρυθμίζω τις Διεθνείς τιμές του πετρελαίου μετά την είσπραξη της εν λόγω Αποζημίωσης – ενώ υπάρχει και το ζήτημα της "17 Νοέμβρη" που αναφέρω στον επίλογο.

ΥΣΤΕΡΑ από την αποκρατικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, οι αγωγές αποζημιώσεων στρέφονται ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ των εταιρειών Snam S.p.A., Enagαs Internacional S.L.U. και Fluxys S.A. ΥΠΟΨΙΝ ότι έστειλα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ΚΑΙ τηλεομοιοτυπία (fax) στο ΤΑΙΠΕΔ. Επιπλέον – στη προηγούμενη απόπειρα αποκρατικοποίησης του ΔΕΣΦΑ το 2013 – είχα στείλει τηλεομοιοτυπίες στο Κοινοβούλιο, αλλά και στην ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού, ζητώντας μεταξύ άλλων την ακύρωση του διαγωνισμού αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ (συγγενικής του ΔΕΣΦΑ). Ανέφερα μάλιστα και την Απόφαση του Αρείου Πάγου του 2010 σύμφωνα με την οποία, το φυσικό αέριο ΔΕΝ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη. Σκοπός αυτής της παραγράφου είναι να δείξει την σημερινή ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ Πολιτικής και Δικαιοσύνης.

Ανακεφαλαιώνοντας για τους Νομομαθείς:

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ.
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ.

Ύστερα από το 2002, η Ηθική Ζημία μου έχει πολλαπλασιαστεί εξ αιτίας της δημιουργίας εντυπώσεων στην Κοινή Γνώμη από τα διάφορα έργα δικτύου πόλεως στα οποία προβαίνει η "φυσικό αέριο - ελληνική εταιρεία ενέργειας" (μαζί με την αντίστοιχη εταιρεία διανομής αερίου), ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ το Καταναλωτικό Κοινό για τις εκρήξεις φυσικού αερίου. Το αποτέλεσμα είναι να επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο η υγεία μου και ως εκ τούτου, κινδυνεύω να υποστώ ανίατη ασθένεια (Ποινικά Αδικήματα).

Επιπροσθέτως, η "νέα μπίζνα" (το λεγόμενο "small φυσικό αέριο"), προερχόμενο από καράβια υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στα διάφορα λιμάνια της Χώρας μας (Πάτρα, Ηράκλειο, Βόλος κ.λπ), ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ το πρόβλημα των εκρήξεων ΑΦΟΥ οι εν λόγω εκρήξεις λαμβάνουν χώρα εντός των κτιρίων ή/και στους δρόμους των Πόλεων (από "σκαψίματα" τρίτων φορέων: δίκτυα ηλεκτρισμού, νερού, τηλεπικοινωνιών και ούτω καθεξής). Με άλλα λόγια, αυτές οι εκρήξεις δεν συμβαίνουν στον κεντρικό αγωγό, αλλά ΜΕΣΑ στις πόλεις (βλέπε Ευρώπη, Αμερική, Ρωσία και όπου αλλού υπάρχουν ΕΝΕΡΓΑ δίκτυα φυσικού αερίου).

Να αναφέρω επίσης ότι οι "νέες μπίζνες" του υδρογόνου, που αναφέρονται κατά καιρούς στον Τύπο, είναι εκτός πραγματικότητας από νομικής απόψεως ΑΦΟΥ ακόμη και αστυνομικά όργανα γνωρίζουν την επικινδυνότητα του εν λόγω καυσίμου. Το υδρογόνο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από το φυσικό αέριο, από πλευράς εκρήξεων.

Έτσι, έχω ζητήσει αυτεπάγγελτο διορισμό Δικηγόρου από το Πρωτοδικείο Αθηνών, με σκοπό να ζητήσει ο Δικηγόρος ασφαλιστικά μέτρα και προσωρινή διαταγή παύσης κάθε τέτοιου έργου δικτύου πόλεως ΜΕΧΡΙ να εκδικαστεί η αποζημίωσή μου. Επιπλέον, έχω ζητήσει ποινική διαδικασία εναντίον της "φυσικό αέριο - ελληνική εταιρεία ενέργειας" ΔΙΟΤΙ το διορισθέν πρόσωπο που ορίστηκε ως Δικηγόρος – ως αστικό θέμα, όχι ως ποινικό – αρνήθηκε να εκτελέσει την εντολή του Πρωτοδικείου ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ότι κάτι τέτοιο (ασφαλιστικά μέτρα ΚΑΙ υποβολή αγωγών αποζημιώσεως) απαιτεί Πολιτική Εντολή.

Επειδή όμως αυτή η Πολιτική Εντολή προς το παρόν δεν υπάρχει, αλλά και η ζητηθείσα ποινική διαδικασία ναυάγησε (λόγω του ζητήματος της "17 Νοέμβρη"), για τους λόγους αυτούς, δηλώνω ρητώς ότι: Μέχρι να οριστεί Δικηγόρος, βρίσκομαι σε νόμιμη άμυνα ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ της ψυχικής μου καταπόνησης, η οποία σημειωτέον ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ από την οικονομική μου αδυναμία να συνετίσω τις απαράδεκτες τιμές του αργού πετρελαίου. Αυτό σημαίνει:

1.  Κάνω το παν προκειμένου να απευθυνθώ σε Διεθνή Όργανα για την επίσπευση του διορισμού Δικηγόρου.
2.  Τροποποίησα το επιχειρηματικό μου σχέδιο, κατά τέτοιον τρόπο ώστε να ζητάω διαρκώς μέσω Διαδικτύου παρέμβαση Διεθνούς Δικαστηρίου, εφόσον ο ΟΠΕΚ ισχυρίζεται ότι φτάσαμε ως Βιομηχανική Κοινωνία την μέγιστη ικανότητα παραγωγής πετρελαίου (peak oil) και ως εκ τούτου, μπορεί να διαταχθεί η χρήση της Παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από μαγνητικές ταινίες για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών.

Σκεφτείτε την περίπτωση της Σαντορίνης και της Ύδρας, το καλοκαίρι του 2013 και 2018 αντίστοιχα. ΤΙ ΖΗΜΙΑ υπέστη ο Τουρισμός της Χώρας (υπόψιν ότι τότε δεν υπήρχε κορωνοϊός). ΕΑΝ κυκλοφορούσαν τα φορητά τροφοδοτικά ΠΡΙΝ τις διακοπές ρεύματος, θα είχαμε γλιτώσει τον Διεθνή Διασυρμό και την ταλαιπωρία των Πολιτών (και όχι μόνον). Σκεφτείτε επίσης τις ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ διακοπές ρεύματος που προκάλεσαν οι κακοκαιρίες "ΜΗΔΕΙΑ" και "ΕΛΠΙΔΑ", τον Φεβρουάριο του 2021 και Ιανουάριο του 2022 αντίστοιχα.

Εξυπακούεται ότι η διαδικασία της Αποζημιώσεώς μου είναι ανεξάρτητη από την χρονική στιγμή έναρξης της χρήσης των φορητών τροφοδοτικών: Ακόμη και αν διαταχθεί η χρήση τους τώρα, η αποζημίωσή μου θα εισπραχθεί λόγω της Τεράστιας Ηθικής Ζημίας μου από το 1994 μέχρι σήμερα.

Οι Διωκτικές Αρχές ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος έκρηξης από τη χρήση φυσικού αερίου, ενώ έχω υποβάλλει ΟΛΕΣ τις απαιτούμενες αποδείξεις από την 29η Νοεμβρίου του 2005, κατά τη διάρκεια γραπτής μαρτυρίας μου στη πρωτόδικη εξέταση της μηνύσεώς μου.

Τελειώνοντας αυτή τη σύντομη ενημέρωση, να προσθέσω λοιπόν ένα σχόλιο για το ζήτημα της "17 Νοέμβρη" που ανέφερα προηγουμένως. Με αφορμή την παραπάνω γραπτή μαρτυρία που μου ζήτησε ο πρώτος Εισαγγελέας κατά την τελευταία γραπτή επικοινωνία μας, κατέθεσα και το ιστορικό με το οποίο έμαθα ότι οι Διωκτικές Αρχές έπιασαν τη 17Ν λόγω των πολιτικών μου θέσεων (οπαδοί του Κουφοντίνα και λοιποί "μπαχαλάκηδες", παρακαλώ διαβάστε) για το πως πρέπει να αντιμετωπιστούν τα Προβλήματα της Σύγχρονης Κοινωνίας. Με άλλα λόγια, επειδή ο ανορθόδοξος πόλεμος των προηγουμένων ετών ΠΡΙΝ το 2002 οδήγησε στην εύρεση της "17 Νοέμβρη", μπορεί "κάποιοι" να σκέφτονται ότι αυτό το όφελος αποτελεί άλλοθι για τα επόμενα στελέχη των εταιρειών φυσικού αερίου ΥΣΤΕΡΑ από την 11η Σεπτεμβρίου 2001.

Πολύ δε περισσότερο ΕΑΝ τα παραπάνω στελέχη (ανάμεσά τους και οι μηνυόμενοι) ΒΟΗΘΗΣΑΝ τις Διωκτικές Αρχές να βρεθεί η 17Ν το 2002, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ όμως να απαλλαγούν από εμένα – το οποίο είναι απολύτως παράνομο ΔΙΟΤΙ με τον Νόμο της Αιτιότητος, οι ελληνικές αρχές ΔΕΝ θα έπιαναν τη "17 Νοέμβρη" ΧΩΡΙΣ τον ανορθόδοξο πόλεμο ανάμεσα στη βιομηχανία καυσίμων και εμένα (1994 έως σήμερα).

Έτσι, σε καμία περίπτωση ΔΕΝ πρέπει εγώ να υφίσταμαι Ανυπόφορο Ψυχικό Πόνο (που είναι ξεκάθαρα Ποινικό Αδίκημα) από τη μη καταβολή της Αποζημιώσεώς μου ΚΑΙ από τη συνεχή δημιουργία εντυπώσεων που προκαλούν τα συνεργεία των μηνυόμενων. Σε αυτό το σημείο, να αναφέρω ότι δεν είχα πρόθεση να δημοσιεύσω ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο για το ζήτημα της "17 Νοέμβρη". Πλην όμως η επικοινωνία μεταξύ εμού και των Εισαγγελικών Αρχών δεν απέδωσε καρπούς και σε συνδυασμό με το ότι οι Κυβερνώντες εδώ στην Ελλάδα επιμένουν να στηρίζουν πολιτικά τους μηνυόμενους, προβαίνω σε αυτή τη δημοσίευση έτσι ώστε εάν παρέμβει ένα Διεθνές Όργανο, να μην μπορεί κανείς να επικαλεστεί το θέμα της "17 Νοέμβρη" ως δικαιολογία για την καθυστέρηση της είσπραξης της Αποζημιώσεώς μου.

Παράλληλα, αναζητώ Δικηγόρο για να αναλάβει εργολαβικά τα εύρετρα (ένα μέρος ή όλο το ποσό) της 17Ν, η οποία είχε επικηρυχθεί με 10 εκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ από τη δεκαετία του '80. Οι Εισαγγελείς ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ότι με ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ για να βρουν τη 17Ν. ΕΧΩ απευθυνθεί ΗΔΗ στον Εισαγγελέα Ακροάσεων στο Κτίριο 16, από την 26η Νοεμβρίου του 2019 (λίγες εβδομάδες ΠΡΙΝ εμφανιστεί ο κορωνοϊός στην Κίνα). Το Αστυνομικό Όργανο στην είσοδο του Γραφείου, αφού πρώτα διαβίβασε το έγγραφο (εκτυπωμένο) στον Εισαγγελέα, μου είπε προφορικά ότι θα χρειαστώ έναν Συνήγορο (κοινώς Δικηγόρο). Δίδεται αμοιβή 20%.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή σχόλιο, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 69 80 59 46 01.

Με Εκτίμηση,

Βασίλης Δημητρόπουλος
https://www.energynews.gr